Ср, 2024-04-24, 00:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:54
Збірна України сьогодні зіграє з Ізраїлем
Інші останні Спортивні новини
Обидві команди відчувають перед сьогоднішнім поєдинком чималі кадрові втрати.

Сьогодні в Києві на НСК «Олімпійський» збірна України з футболу проведе товариський матч проти збірної Ізраїлю. До цього команди п'ять разів зустрічалися між собою і всі матчі були товариськими. Лише один раз виграли українці і сталося це 29 лютого 2012 року в Ізраїлі. Один матч виграли ізраїльтяни - 15 березеня 1994 року, а ще три поєдинки завершилися внічию.

На жаль, перед цим матчем не вдалося уникнути травм. З викликаних до збірної футболістів не прибули Андрій Ярмоленко, Євген Селін і Євген Хачеріді, які отримали різного ступеня пошкодження в іграх за «Динамо». Ще раніше травмувався і Денис Гармаш. Не відомо, чи має намір задіяти в цій грі Михайло Фоменко Романа Зозулю, який не зможе допомогти нашій команді в найближчих матчах до відбору на ЧС-2014, адже у поєдинку проти Чорногорії форвард «Дніпра» був вилучений з поля.

Висловився з цього приводу і наставник українців Михайло Фоменко: «На жаль, у нас чимало травмованих гравців. Матч з Ізраїлем - товариський, більш серйозні ігри у нас будуть у вересні. Бажано, щоб наші травмовані футболісти до цього моменту відновилися. Травмовано чотири «динамівця»: Гармаш, Ярмоленко, Хачеріді та Селін. Проблеми є, але дай Бог, щоб вони не поглиблювалися. На майбутній матч додатково нікого залучати не будемо». Втім, головний тренер додав, що максимальні завдання будуть ставитися на офіційні матчі, натякнувши, що в цьому поєдинку будуть експерименти.

У свою чергу, наставник збірної Ізраїлю Елі Гутман також поскаржився на кадрові втрати і сподівається, що все буде добре: «Можу сказати, що це наш останній спаринг перед матчами кваліфікації ЧС-2014 з Азербайджаном і Росією. І завтра ми проведемо поєдинок проти України, що буде для нас дуже непростим протистоянням. Я вважаю, що нам випала прекрасна можливість провести спаринг з класним суперником. Це дуже якісна підготовка до найближчих поєдинків кваліфікації. На жаль, ми прибули не в тому складі, який хотілося б бачити. Відсутні такі провідні виконавці, як Еран Захаві і Томер Хемед. Тим не менш, в нашій обоймі є хороші виконавці, і все буде нормально».

Букмекерські контори бачать команду Фоменко фаворитом поєдинку. Коефіцієнт на перемогу України - 1,60, тоді як на Ізраїль - 5,50, на нічию - 3,75.

Обслуговувати поєдинок довірено словацькій бригаді арбітрів на чолі з Іваном Кружляком. Допомагати йому будуть Роман Слyшко і Томаш Мокош. Функції резервного арбітра виконає українець Сергій Скрипак.

Початок зустрічі - 21.00 за київським часом.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 923 | Додав: adminA | Теги: збірна україни, Ізраїлем | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]