Чт, 2024-03-28, 23:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:52
Збірна України з футболу сьогодні спробує здолати на виїзді збірну Македонії
Інші останні Спортивні новини

Національна збірна України з футболу проведе у п'ятницю свій дев'ятий матч у відбірковій групі С чемпіонату Європи-2016, в якому на виїзді зіграє з командою Македонії.

Команда Михайла Фоменка вже забезпечила собі третє місце в групі, яке, як мінімум, дає право зіграти у стикових матчах кваліфікації, а в разі перемог над македонцями і чинними чемпіонами Європи іспанцями (12 жовтня у Києві) "синьо-жовті" отримають пряму путівку у Францію на Євро-2016, повідомляє Укрінформ.

Перший матч команд у поточному відбірковому циклі завершився непростою перемогою українців (1:0). Три очки господарям "Арени Львів" рік тому приніс Сергій Сидорчук. Його партнер по київському "Динамо" Андрій Ярмоленко тоді не реалізував пенальті, поціливши у поперечину воріт Томи Пачовськи.

Збірна України не забила в жодному з двох останніх офіційних матчах на виїзді. Після поразки в Севільї іспанцям (0:1) слідом пішла нульова нічия в Жиліні зі словаками.

Македонці також не забили жодного м'яча у двох попередніх іграх, мінімально поступившись у Люксембурзі і вдома іспанцям.

Поєдинок Македонія - Україна обслуговуватиме суддівська бригада з Румунії на чолі з Овідіу Хацеганом. Гру на стадіоні "Філіп II Македонський" в Скоп'є о 21.45 за київським часом покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 1".

В інших матчах групи С зіграють: Іспанія - Люксембург і Словаччина - Бєларусь.

Турнірне становище: Іспанія - 21 очко, Словаччина - 19, Україна - 16, Бєларусь - 7, Люксембург - 4, Македонія - 3.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 854 | Додав: adminA | Теги: виїзд, Сьогодні, збірна україни, ФУТБОЛ, збірна Македонії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]