Пт, 2024-03-29, 09:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:33
Збірній України гол Ярмоленка приніс перемогу над валлійцями в Києві. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

  Національна збірна України з футболу, яка готується до фінального турніру чемпіонату Європи, здобула другу перемогу у нинішньому році.

Після мінімального успіху у четвер в одеському матчі з кіпріотами команда Михайла Фоменка на НСК "Олімпійський" у Києві обіграла у понеділок 28 березня валлійську збірну також з рахунком 1:0, повідомляє "Укрінформ".

Автором вирішального голу став Андрій Ярмоленко, який відзначився на 28-й хвилині зустрічі після навісної передачі зі стандарту у виконанні Руслана Ротаня.

У складі збірної України грали: Андрій П'ятов, Олександр Кучер, В'ячеслав Шевчук, Євген Хачеріді, Артем Федецький, Тарас Степаненко, Денис Гармаш, Руслан Ротань (Сергій Сидорчук, 59), Віктор Коваленко, Роман Зозуля, Андрій Ярмоленко.

Для "синьо-жовтих" це був останній домашній контрольний поєдинок перед Євро-2016.

Результати інших товариських зустрічей, що завершилися на цю хвилину на футбольних полях Європи: Андорра - Молдова - 0:0, Ліхтенштейн - Фарерські острови - 2:3.

Нагадаємо, 24 березня збірна України в товариському матчі обіграла команду Кіпру.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 749 | Додав: adminA | Теги: збірна україни, валлійці, Київ, гол Ярмоленка, перемога | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]