Сб, 2024-04-20, 13:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:43
Збитки від оборудок з "БРСМ" перевищили 1 млрд грн - Наливайченко
Інші останні Кримінальні новини

СБУ передала до Генпрокуратури всі матеріали щодо оборудок на нафтобазі "БРСМ".

Збитки від цих корумпованих схем перевищили мільярд гривень. Про це після допиту в ГПУ заявив Валентин Наливайченко.

"За результатами цієї розмови з керівництвом слідчого управління ми ухвалили декілька невідкладних рішень. Перше: прямо зараз служба безпеки виділяє всіх необхідних, від бойових підрозділів до інших, для того, щоб одразу почалися слідчі дії стосовно тих посадових осіб, які є в матеріалах кримінального провадження і нашої служби безпеки про екоцид за статтею 441 кримінального провадження, якщо на нього буде виходити головне слідче управління або генеральна прокуратура. Я був як громадянин України, який не боїться корупції, і, в тому числі, як свідок, і всі інші матеріали, які напрацьовуються, або мені відомі про корупцію у вищих ешелонах, - я так само повідомив слідству", - повідомив голова СБУ Валентин Наливайченко.

Перед допитом Валентин Наливайченко заявив, що колишній заступник генпрокурора Анатолій Даниленко прикривав злочинну діяльність нафтобази "БРСМ"-Нафта, що під Києвом. За словами голови СБУ, він вимагатиме дозвіл на затримання і допит екс-посадовця.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 805 | Додав: adminA | Теги: БРСМ, оборудок, Наливайченко, збитки, 1 млрд грн | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]