Сб, 2024-04-20, 01:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:58
Здався міліції, без грошей, хлопець, який викрав 8 мільйонів з рахунків клієнтів "ПриватБанку"
Інші останні Кримінальні новини
17 травня в аеропорту "Бориспіль" правоохоронним органам здався 23-річний Владислав Ткач. Його і Олексія Голобородька підозрюють у тому, що вони 21 лютого скопіювали електронні ключі доступу до банківських рахунків і вкрали у столичному "Приватбанку" 7 млн 860 тис грн, пише Gazeta.ua.

"Ткач переховувався у Чехії, зідзвонювався з батьками, і вони переконали його здатися міліції, - розповіла прес-секретар прокурора Голосіївського району Анна Кіщак. - Вони ж і повідомили правоохоронні органи про приліт сина. Грошей у нього при собі не було, і, за його словами, у нього їх нема взагалі. Наразі хлопець перебуває під домашнім арештом".

Його співучасника Олексія Голобородька затримали ще 25 квітня в Ужгороді, той збирався тікати за кордон з фальшивими документами. При собі мав один мільйон гривень. Олексій каже, що не причетний до злочину. Він перебуває у СІЗО. Проти обох підозрюваних Голосіївським райуправлінням міліції Києва відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.190 КК України "Шахрайство" та ч.3 ст.362 КК України "Несанкційовані дії з інформацією, яка обробляється в електронно-обчислювальних машинах, автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї".

Хлопцям загрожує від 5 до 12 років ув'язнення з конфіскацією майна. Журналістам вдалося додзвонитися до Наталі Ткач - матері Владислава. "Я вперше чую про те, що син в Україні і що він здався міліції. Ми з ним не зідзвонювалися. І я нічого про нього не знаю", - повідомила жінка.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 965 | Додав: adminA | Теги: міліція, рахунки клієнтів ПриватБанку, хлопець, 8 мільйонів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]