Чт, 2024-04-25, 08:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:01
Здійснилася дитяча мрія Шакіри. ФОТО
Інші останні Новини світу

Колумбійська співачка Шакіра урочисто відкрила свою зірку на Алеї слави в Голлівуді, на заході були присутні сотні прихильників. "Це неймовірно. Я хотіла б подякувати всім вам", - заявила співачка.

Коли Шакірі, яка прославилася такими піснями, як Waka Waka і Whenever, Wherever, було сім років, вона відвідала Алею, і мати сказала їй, що одного разу там з'явиться і її зірка, передає РИА "Новости".

"Якби хтось чув ту розмову, він би подумав, що вона (мама) напевно здуріла", - сказала Шакіра, що присвятила свою зірку своїм шанувальникам, які "слухали, підтримували і розуміли мою музику всі ці роки", а також іспаномовного населення США.

Шакіра, повне ім'я якої звучить як Шакіра Ісабель Мебарак Ріполль, народилася 2 лютого 1977 року в Колумбії. Її ім'я в перекладі з арабської означає "вдячна", а з хінді - "богиня світла".

Співачка відома не тільки своїми музичними успіхами (співачка отримала десятки нагород і премій, зокрема, вона дворазовий лауреат "Греммі"), а й благодійною діяльністю. Вона також є послом доброї волі ЮНІСЕФ.

У 2010 році Шакіра удостоїлася медалі Міжнародної організації праці за багаторічну допомогу латиноамериканським дітям з бідних сімей.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1271 | Додав: nowyny | Теги: Шакіра | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]