Сб, 2024-04-20, 05:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:03
Зелений колір в інтер'єрі допоможе створити по-справжньому дивовижний і оригінальний дизайн
Інші останні Новини з регіонів України
Зелений колір в інтер'єрі, з великим різноманіттям відтінків і поєднань, підійде для створення найрізноманітніших дизайнів приміщення. Він допоможе вам створити по-справжньому дивовижний і оригінальний дизайн, до того ж зняти втому і напругу, адже він визначає стиль майбутнього інтер'єру, або як кажуть в Європі і Сполучених Штатах Америки - Interior Design. Дизайнери вже давно застосовують в обробці різних інтер'єрів відтінки трави і дерев для створення інтер'єру легкого, близького до природи та екологічно чистої атмосфери.

Взагалі зелений колір в інтер'єрі виходить за рахунок змішування двох, протилежних за характером кольорів - це палкий жовтий і холоднокровний синій. При змішуванні таких сильних полюсів, між холодом і спекою, і вийшов зелений колір, який став самим гармонійним з усіх різних кольорів спектра.

Багато психологів вважають, що зелений колір в інтер'єрі може врівноважувати, він сприятливо діє на психіку, а також дає відчуття захищеності і стабільності. Однак, не дивлячись на всі його переваги, його потрібно застосовувати в інтер'єрі дуже акуратно. Тому що як і інші інтенсивні тони, зелений колір в інтер'єрі може досить швидко втомлювати очі. Тому, якщо ви вирішили використовувати його в оформленні приміщення, то будьте уважні і обережні. До речі, дуже багато цікавих варіантів інтер'єрів можна знайти на англійськомовних сайтах, зокрема, про так званий Home Design можна багато цікавого прочитати на сайті homeklondike.com.

Зелений колір в інтер'єрі має і свої труднощі при його виборі, так як такий колір представляє досить багато відтінків у всіх колірних палітрах. Це трав'яний, фісташковий, колір молодого листя, яблучно-зелений і так далі. Але також варто нагадати і про характер кольору. Адже будь-який колір може бути як приглушеним, так і дзвінким, соковитим і сухим, запиленим і чистим. Ось саме по цим всім критеріям вони і розташовані в колірних палітрах. Ну а тепер давайте розглянемо, яким може бути зелений колір в інтер'єрі. До речі, якщо ви вільно володієте англійською, то можете знайти багато цікавої інформації про Home Interior Design на спеціалізованому сайті homeklondike.com.

Зелений колір в інтер'єрі кухні

Відмінним рішенням в інтер'єрі кухні стане оформлення життєрадісними відтінками, наприклад такі як, соковитий, а навіть може бути невловимо перехідний в лимонний. Так як такі кольори завжди будуть покращувати настрій, а процес споживання їжі набагато буде приємніше, тому, що зелені відтінки не налаштовують на суєту і поспіх.

Зелений колір в інтер'єрі вітальні

Варто враховувати, що в цьому приміщенні ми проводимо досить багато вільного часу, відпочиваючи або, приймаємо гостей - тому для цієї кімнати підійдуть кольори морської води або блідо-зелені відтінки м'яти. Але пам'ятайте, що якщо використовувати такий монотонний колір на великих площинах, то цілком можна отримати зовсім зворотний ефект. Наприклад, замість спокою і затишку - манірність і офіціоз.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 3550 | Додав: abel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]