Чт, 2024-04-25, 18:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:05
Жертвою тюремних аферистів став Віктюк: втратив десятки тисяч
Інші останні Новини світу
Стоит отметить, что многим депутатам, как впрочем и простым гражданам Украины, проводить весело время помогает тамада Киев, заказать которого можно через сайт muzprazdnik.com.ua.

Напередодні Нового року режисер Роман Віктюк став жертвою шахраїв. 76-річний режисер отримав на свій телефон sms-повідомлення з короткого номера, нібито відправлене йому його банком. "Банк" повідомляв Віктюку, що його кредитна карта заблокована і висилав докладну інструкцію щодо її розблокування, повідомляє LifeNews.

Отримавши вказівки, Віктюк вирушив до банкомату. Однак, як незабаром з'ясувалося, виконуючи інструкцію, режисер переклав на рахунок шахраїв близько 400 тисяч рублів (приблизно 80 тис грн). Усвідомивши, що він став жертвою аферистів, Віктюк написав заяву в поліцію.

Оперативники провели перевірку за фактом пропажі грошей і передали матеріали в слідчий відділ. Порушено кримінальну справу за статтею 159 КК РФ "шахрайство".

За словами слідчих, йдеться про стандартну схему шахрайства: ув'язнені, що відбувають термін в одній із колоній, скориставшись мобільним телефоном, змусили свою жертву повірити в те, що вона виконує вказівки банку.

Банк компенсував Віктюку втрачені ним кошти після того, як адміністрація отримала дані про порушення кримінальної справи.

Це не перший прикрий випадок у біографії Віктюка. У 2007 році в центрі Москви невідомі побили його, але нічого не пограбували.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1218 | Додав: adminA | Теги: десятки тисяч, Віктюк, жертвою, аферистів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]