Пт, 2024-04-19, 13:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:18
Жінки з татуюваннями віддаються чоловікам вже на першому побаченні - науковці
Інші останні Новини світу науки і технологій
Провівши дослідження на пляжах Бретані, французькі науковці з'ясували, що в жінках з татуюваннями чоловіки бачать "легку здобич". На думку чоловіків, з такими жінками легше познайомитися, і можна зайнятися сексом вже на першому побаченні. Крім того, чоловіки вважають таких жінок більш привабливими і більш доступними, повідомляє Mail Online.

Таких висновків дійшла команда науковців з французького університету Південної Бретані (Université de Bretagne-Sud). Науковці проводили дослідження на пляжах Бретані під час літніх сезонів у 2008-му і 2009 роках.

11 молодих жінок студентського віку, яких було визнано найпривабливішими з групи, до складу якої увійшли 58 представниць слабкої статі, відвідували пляж 20 разів протягом літа. При цьому десять разів вони відвідували пляж без татуювання, а десять разів їхній поперек прикрашав тимчасовий натільний малюнок. Коли жінки приходили на пляж з татуюваннями, дослідники виявили, що чоловіки були більш схильні до того, щоб підійти і почати спілкуватися з ними. Крім того, рішення підійти і познайомитися в цьому випадку чоловіки обирали набагато швидше.

У другій частині експерименту взяла участь група молодих людей з 400 чоловік віком близько 20 років. Опитування проходило на пляжах під час літнього сезону і його цільовою аудиторією були юнаки. Їм було запропоновано відповісти на два запитання про жінок, яких вони бачили вперше в житті. Питання були сформульовані так: яка, на вашу думку, ймовірність, що ця дівчина легко погодиться піти на побачення з незнайомцем, і яка вірогідність, що вони займуться сексом на першому побаченні? Дослідники також попросили оцінити привабливість дівчини.

Результати показали, що жінки з татуюваннями розглядаються як більш ймовірні кандидати на те, щоб піти на романтичну зустріч, а також і на те, щоб зайнятися на першому побаченні сексом.

Критики стверджують, що результати не можуть вважатися достовірними, оскільки дослідники не надали жодних наукових пояснень того, чому чоловіки відреагували таким чином, і неясно, чи базуються вони на стереотипах, чи на особистому досвіді. Крім того, у дослідженні використовувався тільки один вид татуювання, який наносився тільки на поперек.

Серед знаменитостей більш ніж досить прихильниць натільного живопису, з-поміж них Ріанна, Вікторія Бекхем, Шер Ллойд, Кім Марш та інші.

Згадаймо кумедний випадок: 21-річний іранець зробив татуювання у вигляді літери "М" (ініціал його дівчини) на статевому органі. Після цього в нього почалася перманентна ерекція - відхилення, в результаті якого кров не може відходити зі статевого органу.

Це явище називається неішемічний пріапізм. У випадку цього відхилення кількість крові в статевий орган надходить більше, ніж виводиться з нього. Через це підвищується тиск і виникає ерекція.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 954 | Додав: nowyny | Теги: віддаються чоловікам, жінки з татуюваннями | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]