Пт, 2024-04-19, 11:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:04
Жінок Тимошенко назвала миротворцями і побажала любові: "Весна обов'язково переможе!"
Інші останні Політичні новини
З нагоди Міжнародного жіночого дня екс-прем’єр Юлія Тимошенко побажала жінкам, щоб їхні чоловіки зроблили все, "щоб вони відчули себе коханими та щасливими, і не лише 8 березня".

"Ви всі, звичайно, найкращі в світі, це ви й так знаєте. Але ще - найсильніші, хоча може про це й не здогадуєтесь. Та й сама наша Україна – також жінка, найкраща в світі, одна-єдина!", - йдеться у заяві Тимошенко, поширеній її прес-службою.

Вона також побажала жінкам, "щоб люди, які є сенсом їхнього життя, завжди були поруч, щоб у них була можливість сказати їм теплі слова і подарувати тепло своєї душі".

"Хочу, щоб хоча б в цей день ви забули про проблеми та важке життя, щоб він був по-справжньому весняним та святковим. Така вже доля в українських Жінок – берегти родину, сім’ю, берегти країну, нести на своїх плечах велику відповідальність за майбутнє", - зазначила Тимошенко.

"Ми все подолаємо! Ми врятуємо світ. Це зовсім не високі слова, це всього лише реальність. Бо ще жодна жінка в світі не розпочинала жодної війни... Наше завдання нести світу любов, тепло та ласку... Ми впораємося з цим завданням, щоб там не трапилося", - додала вона.

"Впевнена, що ми подолаємо усі негаразди і Весна обов‘язково переможе!", - написала Тимошенко.

Нагадаємо, у п'ятницю, 8 березня, Україна відзначає Міжнародний жіночий день.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1390 | Додав: adminA | Теги: Весна переможе!, жінки миротворці, Любов, тимошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]