Чт, 2024-04-18, 18:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:13
Жодна зі сторін Мінська не має інструментів для вирішення конфлікту на Донбасі - Безсмертний. ВІДЕО
Інші останні Політичні новини

Жодна зі сторін Мінського процесу, включаючи "Нормандську четвірку", не має інструментів розв’язання ситуації на Донбасі. Таку думку висловив колишній учасник переговорів Роман Безсмертний в інтерв’ю Espreso.tv.

"Усі чудово розуміють, що сьогодні жодна зі сторін цього процесу (мінського), включаючи і "Нормандську четвірку", не мають ні інструментів розв’язання цієї ситуації, і не знають підходів до її розв’язання", - зазначив він.

За його словами, "очевидно, що зараз Європа не має механізму, як допомогти Україні".

"У чому тут причина? Ключова причина в тому, що світ капітулював перед нахабністю російського імперіалізму", - додав Безсмертний.

Він також зазначив, що "сама формальна конфігурація Мінського процесу не передбачає взагалі ніякої участі там того, що називається ОРДО/ОРЛО, тому що це переговори за посередництва ОБСЄ між Україною і Росією".

"Я не бачу готовності на сьогоднішній день Європи і світу до адекватної відповіді російському імперіалізму. Я прекрасно розумію, що трагедія наша в тому, що ми сьогодні один на один у цьому відкритому протистоянні. Якщо за спиною в нас дозволяють собі дискутувати – скасовувати чи не скасовувати санкції - поки що вони не розуміють того, що відбувається", - підсумував Безсмертний.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 863 | Додав: adminA | Теги: інструменти для вирішення конфлікту, Безсмертний, Мінськ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]