Пт, 2024-03-29, 07:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:01
Жорстоко побили бітою героя фільму "Шахта №8"
Інші останні Новини з регіонів України
На Донеччині отримав серйозні травми обличчя в результаті биття бітою 19-річний Юрій Сіканов, головний герой скандально відомого фільму "Шахта №8".

Ймовірно, конфлікт між фігурантами справи виник на побутовому ґрунті.

В суботу увечері 27 жовтня у молодої людини стався конфлікт з батьком і сином М. Начальник слідчого відділення місцевої міліції Віктор Гопіла і слідчий Ірина Тозік пояснили, що вже порушено кримінальну справу за фактом завдавання тілесних ушкоджень, пише "Донбасс".

Але і у батька з сином (вони через декілька днів зняли побої) є синці, які "могли бути отримані у вказаний період".

Зараз Сіканов перебуває у відділенні щелепно-лицьової хірургії в одній з лікарень Макіївки, його чекає довге лікування.

Дві операції вже зроблено: розкриті флегмони у ділянці підборіддя, накладені шви. Але, як розповів зав. відділенням Сергій Румянцев, у хлопця переломи суглобових відростків нижньої щелепи, і необхідно встановити спеціальні пластини, інакше прожувати навіть хліб йому буде складно.

Сусіди Сіканова прислали йому три тисячі гривень: вони зідзвонилися з фермером, що орендує землі паїв, успадкованих мамою від батьків-селян. Той авансом сплатив оренду. Грошей вистачило на дві операції, покупку кефіру і соків.

Відзначимо, після зйомок документального фільму "Шахта №8" про експлуатацію дитячої праці на нелегальних шахтах Донецької області у неповнолітнього героя стрічки фільму Юрія Сіканова почалися проблеми з міліцією.

Фільм "Шахта №8" естонської режисерки Мар'яни Каат розповідає як Юрій, внук колись впливового керівника радянського заводу, заробляє в "копанках" - нелегальних шахтах, щоб прогодувати двох своїх сестер, вітчима і маму, яка вживає алкоголь.

В Україні фільм був знятий з конкурсної програми фестивалю Docudays.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 954 | Додав: adminA | Теги: героя, бітою, Шахта №8 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]