Чт, 2024-03-28, 15:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:56
Жорстоко побили чоловіка, який розповів про корупційні схеми Лук'янівського СІЗО. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Одного з героїв розслідування про життя Лук’янівського СІЗО Максима Подугольнікова побили невідомі. Про це йдеться у програмі "Знак оклику".

За словами Подугольнікова, кілька днів тому на нього напали невідомі особи, пограбували й жорстоко побили. На питання, за що його б'ють, нападники відповіли: "А що ви з Усовим (автором сюжету про Лук’янівське СІЗО) наробили?!".

Подугольніков розповів, що працівники спецпідрозділу "Беркут", які прибули на місце події, навіть не опитали свідків, натомість забрали його у відділення МВС міста Ірпінь, почали бити і ставити незаконні вимоги, передає "Українська правда".

За словами чоловіка, міліціонери вимагали від нього відмовитися від своєї заяви, що він згодом і зробив. Подугольніков вважає, що напад на нього – це помста адміністрації Лук’янівського СІЗО за перевірки та відсторонення після оприлюднення сюжету.

"Мене попереджали про те, що після того, як ми з Усовим зняли фільм, нам цього не пробачать. Дзвонили з Лук’янівського СІЗО, дзвонили навіть друзі і казали, будь обережний, тому що тебе хочуть спіймати", - розповів він.

Зазначимо, Подугольніков був одним з героїв розслідування журналіста ТВі Костянтина Усова "Тюрма №1", який, зокрема, розповідав про те, як, домовившись з адміністрацією, можна передати ув’язненим недозволені речі.

Після виходу цього скандального фільму президент Віктор Янукович доручив генпрокурору Віктору Пшонці перевірити викладені в ньому факти.

У зв'язку з цими подіями начальник Київського СІЗО Євген Домбровський був тимчасово відсторонений від виконання посадових обов'язків. Замість нього призначено Павла Голубовського.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1063 | Додав: admin | Теги: Максим Подугольніков, життя Лук’янівського СІЗО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]