Сб, 2024-04-20, 01:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:17
Журналіст - посли ЄС погодили нові санкції у відповідь на псевдовибори в ОРДЛО
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Посли ЄС погодили нові санкції у відповідь на псевдовибори в ОРДЛО — журналіст

Посли країн-членів Європейського Союзу сьогодні погодили нові санкції проти дев’ятьох осіб, відповідальних за організацію псевдовиборів на окупованих Росією територіях Донбасу. Про це у Twitter повідомив брюссельський кореспондент «Радіо Свободи» Рікард Йозвяк.

«Посли ЄС погодили санкції проти дев’ятьох осіб, відповідальних за організацію листопадових „виборів“ у східній Україні. Міністри закордонних справ Євросоюзу остаточно затвердять це рішення 10 грудня», — написав Йозвяк.

Також посли ЄС мають запровадити санкції ЄС щодо ще п’ятьох осіб, відповідальних за хімічну атаку у британському Солсбері.

Нагадаємо, 30 листопада на саміті G20 в Аргентині очільник Європейської Ради Дональд Туск заявив, що у зв’язку з агресією Росії в Азовському морі ЄС продовжить санкції проти РФ ще на півроку. Він зазначив, що рішення на знак підтримки суверенітету України буде ухвалено в грудні під час саміту ЄС.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 739 | Додав: adminA | Теги: ОРДЛО, санкції, псевдовибори, посли ЄС, журналіст | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]