Пт, 2024-03-29, 07:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:19
Журналісти дізналися про мафію Дідів Морозів на Майдані. ВІДЕО
Інші останні Столичні новини - новини Києва
Новий Рік – найдобріше свято в світі, але не в Україні. Програма "Гроші" дізналася про аморальний бізнес Дідів Морозів.

Журналісти програми вдяглися Дідами Морозами і на Майдані спробували влаштувати безкоштовне фотографування з усіма бажаючими. Натомість, це викликало жорсткий опір з боку місцевих "платних" дідів (яких, до речі на головній площі столиці працює майже 100).

Від ненормативної лексики святкові бородані перейшли до погроз. "Є великі люди, які можуть прибрати вас, от і все", - сказав один з них. Хто знає, чим би закінчилася ця ситуація, якби гості  столиці не забажали безкоштовних фото і не зупинили сварку.

Журналісти продовжили експеримент біля казкової карети, де базуються "найдорожчі" Діди Морози. До них відразу вишикувалася черга бажаючих, що знов викликало гнів платних дідів. Не соромлячись  ні дітей, ні дорослих, вони просто на вулиці брудно лаяли журналістів. "Йди на х*й г***н! Іди на х*й звідси", - заявив один з дідів.  "Іди звідси, не до**буй його", - підтримав його колега.

"Дивись так ти довго жити не будеш. Глисти, вони бистро здихають", - пригрозили учасникам експерименту. А щоб жити довго, запропонували перевдягненим журналістам заплатити "старшому".

Як виявилось, Дідів Морозів теж "кришують", і є "великі люди", з которими треба домовлятися.

"Кому треба прийдуть, приберуть тебе та й все Наше діло маленьке", - заявив один з "місцевих".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1211 | Додав: nowyny | Теги: мафія, майдан, Дід мороз | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]