Пт, 2024-03-29, 04:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:15
Зі скандалом Клочкова пішла з НОК. Набридло бути моделлю для спонсорів
Інші останні Спортивні новини
Скандал у Національному олімпійському комітеті. Чотириразова олімпійська чемпіонка з плавання Яна Клочкова вирішила піти з поста голови Київського відділення НОК. Причина - ігнорування її ініціатив керівництвом організації.

Як повідомляє "Новий Регіон", посилаючись на прес-службу спортсменки, за минулий рік Київське відділення НОК реалізувало і взяло участь більш ніж у 30 проектах. Але на певному етапі Клочкова зрозуміла, що "недостатньо просто доносити важливість спорту точково, і прийняла рішення активно займатися розробкою і реалізацією власних проектів, які змогли б залучати в процес цілі українські родини".

"Але вже на тому етапі я зрозуміла, що виконавчі органи НОК від мене чекають чогось іншого. Пізніше стало ясно, чого саме - проходок по подіуму як моделі, що рекламує спортивну форму і людини, яка перерізає червону стрічку під оплески спонсорів НОК...

Шкода, але спроби довести свою спроможність як спортивного менеджера на посаді голови Київського відділення НОК виявилися не тільки не потрібні, але й забрали багато часу, який можна було б використати з користю. Саме тому я прийняла рішення піти із займаного мною поста і працювати на благо здоров'я українців вже в іншій системі координат", - резюмувала Клочкова.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 973 | Додав: adminA | Теги: скандалом, клочкова, НОК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]