Чт, 2024-04-18, 03:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:50
Зібрався на віче проти Вілкула Кривий Ріг
Інші останні Новини з регіонів України

У Кривому Розі на Дніпропетровщині в неділю, 29 листопада, проходить віче проти результатів виборів міського голови, передає Радіо Свобода.

Мітингувальники прорвалися в будівлю міськради, внаслідок чого відбулася сутичка з працівниками поліції, повідомив телеканал "112 Україна".

"Депутати і представники громадськості вирішують питання створення в будівлі міської ради Громадської ради, про яку говорили напередодні і домовилися, що вона буде працювати разом з поліцією і патрулюватиме місто. Поки в холі міської ради все спокійно, але ближче до виходу відбуваються перепалки з людьми, які хочуть потрапити всередину", - повідомляє телеканал.

Народний депутат Володимир Парасюк, що перебував у будівлі міськради, закликав поліцейських пропустити інших активістів до міськради.

За офіційними даними за підсумками місцевих виборів в Кривому Розі мером переобрали чинного мера, представника "Опозиційного блоку" Юрія Вілкула. За нього, за даними ЦВК, проголосували 50,21% виборців, а за його суперника, висуванця "Об'єднання "Самопомочі" Юрія Мілобога - 49,79%. Різниця між кандидатами - 752 голоси.

21 листопада Дніпропетровський окружний адміністративний суд відмовив у задоволенні позову Мілобога. Згодом Дніпропетровський окружний апеляційний суд відхилив і його апеляцію.

У понеділок, 30 листопада, в Кривому Розі почне роботу тимчасова спеціальна комісія Верховної Ради України з перевірки порушень у другому турі на виборах мера Кривого Рогу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 880 | Додав: adminA | Теги: Кривий Ріг, віче проти Вілкула | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]