Чт, 2024-04-18, 08:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:55
Зйомки свого другого кліпу завершив Kozak System. У головних ролях - Ступка і Карпа
Інші останні Культурні новини
Український рок-гурт Kozak System завершив зйомки свого другого кліпу на пісню "Твоя порядність". Гурт утворили колишні учасники "Гайдамак" після того, як її соліст - Олександр Ярмола почав сольну кар'єру.

Головні ролі зіграли актор Остап Ступка та лідерка гурту Qarpa, письменниця Ірена Карпа. Слова пісні написав поет Дмитро Лазуткін, передає "Газета.ua".

"Подача Kozak System - це саме те, чого я хотів. "Твоя порядність" — дуже музичний вірш, про любов, літо, в ньому є іронія, еротизм. То багато гуртів ним цікавилось, але не знаходилось таких, щоб змогли з музикою попасти в потрібний настрій. Балкансько-карпатська мелодія Kozak System ідеально передає сонячний настрій цієї поезії. Ноти трошки допомагав шукати — приходив у студію на перші репетиції. Навіть сам заспівав з хлопцями на презентації. Не репетирували, експромт був. Але мені сподобалося і хлопцям весело було", - розповів поет.

За сюжетом кліпу, Остап Ступка закоханий в жінку, але навіть не здогадується, якою вона є насправді. Її грає Ірена Карпа. Думає, що красива, мила і скромна. Глядачі ж бачать її і в кардинально іншому образі.

"Вірш написав давно, вже й не пам'ятаю коли. Гуляли з однією дівчиною-студенткою, в університеті Драгоманова вчилася, на Трухановому острові. Багато говорили з нею і у мене якось сама собою з'явилась ця фраза — "твоя порядність така спокуслива". Вона й каже: напиши про це вірш. Я і написав. Наскільки Карпа схожа з цією дівчиною не знаю, але жінка вона доволі приваблива, має акторські здібності, то їй вдалося створити вдалий образ. І повеселитися — заїжджав на зйомки — настрій там був дуже хороший. Добре, що Остап Ступка зіграв у кліпі. Впізнаване обличчя сприятиме, щоб нове ім'я гурту зазвучало", - додав Лазуткін.

Нагадаємо, нещодавно лідер "Гайдамаків" Олександр Ярмола презентував широкому загалу перший сингл з нового альбому та оновлений склад гурту з польськими музикантами. До незмінного лідера гурту Ярмоли приєдналися відомий польський гітарист Пйотр Ханцевіч, басист Томаш Солніца, барабанщик Дмитро Кушнір та акордеоніст Дмитро Мотузок.

Також читайте:

Мария Яремчук: "Мой меценат на " Новой волне-2012" - Ринат Ахметов". ВИДЕО
 

В финал Международного песенного конкурса "Новая волна-2012", который традиционно проходит в живописном курортном городе Латвии Юрмале, осталось две недели. 16 молодых исполнителей из разных стран мира (от Мексики - в Китай) будут бороться за главный приз - 50 тысяч евро.

Украину будет представлять дочь легендарного украинского артиста Назария Яремчука, финалистка проекта "Голос страны-2" Мария. Ее на "Новую волну-2012" лично пригласил организатор "феста", композитор Игорь Крутой. О ожидания от Юрмалы, неутвержденный репертуар и поддержку Рината Ахметова, а также какие парфюмы покупает в киевском интернет магазине духов рассказала Мария Яремчук.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1219 | Додав: adminA | Теги: Kozak System, кліпу, ролях - Ступка і Карпа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]