Ср, 2024-04-24, 20:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:05
Злісним палієм автівок Майдану виявився "Червоний сектор"
Інші останні Кримінальні новини
Участь у підпалах в Києві автомобілів учасників Євромайдана і Автомайдану визнали учасники спільноти в Facebook "Червоний сектор".

Про це йдеться у повідомленні, розміщеному на сторінці спільноти.

Микола Амельченко: "Так, сьогодні ми спалили чимало машин ідіотів, які приперлися в Київ, за.рали його і думають, що господарі. Ніякої революції не буде! Приносимо вибачення, якщо зіпсували майно нормальних людей. Але ви повинні розуміти, що якщо не наші активні дії, фашисти завтра поставлять намет у Вас в квартирі, тому що Ви їм не сподобалися. І с.ати вони хотіли на Закон". Запис 30 січня від 12:52.

"Червоний сектор - організація, що виступає проти екстремістів і фашистів, які загадили Київ... мерзотники, які кидають камені в ментів - це не патріоти, це скоти... Ми будемо відповідати їм їх же монетою - карати. Проти сили - тільки сила", - заявляють організатори спільноти.

У більш ранніх публікаціях згадується побиття нардепа від "Свободи" Андрія Іллєнка, екс-глави МВС Юрія Луценка і "пари особливо розумних", яких "відмутузили, і продовжуватимемо".

Крім того у співтоваристві згадується відеоролик з погрозами на адресу журналіста Мустафи Найєма.

Facebook: "За масові безладі доведеться відповісти, Мустафа". (далі ) Микола Амельченко: "І відповіси, Мустафа".

У свою чергу у прес-службі столичної міліції "Українській правді" повідомили, що інформацію, опубліковану активістами "Червоного сектора" "перевірятимуть".

Як відомо, у ніч на 30 січня в Києві невідомі підпалили понад 20 автомобілів.

У Штабі нацспротиву заявили, що спалені в Києві машини належали учасникам Євромайдана і звинуватили ДАІ в ігноруванні розслідування цих злочинів.

На думку Штабу, ці дії є спланованою помстою учасникам Автомайдану, які неодноразово влаштовували акції під резиденцією Януковича в Межигір'ї і будинками інших чиновників.

"Напрошується висновок, що саме міліція і даїшники покривають паліїв, або навіть стоять за підпалами автомобілів громадян, незгодних з діями влади", - заявили в Штабі.

У ніч на 1 лютого в центрі Києва підпалили авто представниці уряду Канади в Україні, а також активістки Автомайдану Інни Царькової. Крім того, активісти Автомайдану заявили про підпал 8 їхніх машин в ніч на 1 лютого.

Як відомо, Андрій Іллєнко та його адвокат були побиті невідомими 3 січня після того, як вони вийшли з Шевченківського райвідділу міліції, де Іллєнка допитували з приводу подій 1 січня.

У "Свободі" заявили, що "час початку і закінчення допиту було відомо тільки слідчому. Тому є достатні підстави вважати, що саме міліція повідомила бандитам, коли свободівці будуть виходити з райвідділу".

Екс-глава МВС Юрій Луценко отримав травми 11 січня під час сутичок між активістами Майдану і силовиками під Святошинським РВВС, коли під час блокування людьми автобусів з "Беркутом" хтось почав штовхати один з них. У цей момент з автобуса вискочили правоохоронці, які почали бити людей, які стояли поруч.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 1005 | Додав: adminA | Теги: Червоний сектор, палієм автівок Майдану | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]