Чт, 2024-03-28, 11:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:14
ЗМІ - держсекретар США Джон Керрі в Україну не приїде
Інші останні Новини України
Держсекретар США Джон Керрі не поїде в Україну на засідання ради міністрів закордонних справ ОБСЄ 5-6 грудня поточного року, заявили в Держдепі в п'ятницю, 22 листопада, передає Інтерфакс-Україна. За інформацією американських ЗМІ, у Держдепі не уточнили, чи пов'язано скасування цього візиту з ситуацією навколо екс-прем'єра України Юлії Тимошенко.

"Керрі, як очікувалося, візьме участь у засіданні 56 країн ОБСЄ на початку грудня. Прес-секретар Джен Псакі не підтвердила, що скасування візиту пов'язана з ув'язненням опозиційного лідера Юлії Тимошенко", - повідомляє газета "The Courant".

Як відомо в Києві 5-6 грудня, пройде засідання ради міністрів закордонних справ ОБСЄ.

Нагадаємо, Верховна Рада відхилила усі 6 законопроектів щодо виїзду в'язнів на лікування за кордон.

Увечері 21 листопада місія Європарламенту у складі екс-президентів Пета Кокса і Олександра Кваснєвського висловила глибоке розчарування рішенням уряду України відкласти підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом і закликала президента Януковича дотриматися слова.

Уночі проти 22 листопада на Майдані Незалежності в Києві зібралося від 1000 до 2000 осіб, щоб висловити невдоволення рішенням уряду про призупинення підготовки до підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Держдеп США висловив жаль з приводу рішення Кабміну призупинити Асоціацію з ЄС.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 861 | Додав: nowyny | Теги: США, держсекретар, Джон Керрі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]