Чт, 2024-03-28, 13:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:48
ЗМІ: Теракти по всій Європі планує "Аль-Каїда"
Інші останні Новини світу
Міжнародна терористична організація "Аль-Каїда" планує здійснити теракти у поїздах і на лініях високошвидкісного руху по всій Європі, повідомляє німецька газета Bild з посиланням на джерела, близькі до спецслужб, передає BFM.ru.

За даними видання, терористи готуються закладати вибухівку на залізничних коліях, в тунелях і поїздах.

Інформація про заплановані акції надійшла від американського Агентства Національної Безпеки (АНБ), яке кілька тижнів тому перехопило телефонну розмову високопоставлених командирів "Аль-Каїди".

Протягом більш як двох тижнів німецькі спецслужби перебувають у стані підвищеної готовності і проводять спеціальні заходи щодо захисту високошвидкісних поїздів, а також вокзалів шляхом патрулювання об'єктів поліцейськими у цивільному одязі.

Зазначимо, раніше були закриті посольства і консульства США в Африці і на Близькому Сході. Ці заходи були викликані загрозою можливого терористичного акту угруповання "Аль-Каїда", який може бути спрямований проти США. Причиною занепокоєння стали перехоплені розмови між лідером "Аль-Каїди" Айманом аль-Завахірі і головою осередку цієї терористичної організації в Ємені Насером аль-Вухайші. Йшлося нібито про плани атаки на якийсь об'єкт, яка могла стати найсерйознішим терактом з часів подій 11 вересня. Пізніше США відкрили диппредставництва.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 848 | Додав: nowyny | Теги: аль к Міжнародна терористична орган, Європ, теракти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]