Пт, 2024-03-29, 10:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:47
Зникли дві коробки з бюлетенями на окрузі Терьохіна і хазяйнують молодики-спортсмени - "Батьківщина"
Інші останні Політичні новини
У Києві, в окружній виборчій комісії №211, де перемагає кандидат від опозиції Сергій Терьохін, а представники кандидата від Партії регіонів Ігоря Лисова влаштували перерахунок голосів виборців з дільниці №800029, пропали дві коробки з бюлетенями. Всього з цієї дільниці в ОВК привезли чотири запаковані коробки з бюлетенями, повідомили в прес-службі ВО "Батьківщина".

В окружком викликали міліцію. "Незважаючи на те, що рішення Окружного адміністративного суду м. Києва, яким дозволяється провести перерахунок результатів виборів на 28 дільницях, не набрало законної чинності, в актовому залі зібралися члени дільничної комісії №800029, яких викликали для перерахунку бюлетенів. В ОВК сталася сутичка, молодики-спортсмени відтісняють депутатів і представників "Батьківщини", - повідомив народний депутат Юрій Одарченко. Він також заявив, що "членів комісій залякують незаконним рішенням суду, змушуючи здійснювати незаконні дії".

30 жовтня повідомлялося, що робота окружної виборчої комісії Голосіївського району Києва заблокована Ігорем Лисовим.

Київський окружний адміністративний суд 31 жовтня близько 22.00 виніс рішення за позовом представника кандидата в народні депутати по округу №211 Лисова до ОВК щодо перерахунку результатів голосування на 28 дільницях.

1 листопада стало відомо, що Вищий адміністративний суд розглядає апеляційну скаргу представників Об'єднаної опозиції "Батьківщина" та кандидата в народні депутати Сергія Терьохіна на рішення Київського окружного адмінсуду щодо повторного перерахунку голосів на 28 дільницях 211-го округу. Також в опозиції заявили, що перерахунок голосів на 28 дільницях 211-го виборчого округу відкладається, як мінімум, на два дні, поки рішення Окружного адмінсуду Києва не набуде чинності.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 920 | Додав: adminA | Теги: спортсмени, Батьківщина, коробки з бюлетенями, окрузі Терьохіна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]