Пт, 2024-04-19, 16:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:33
Знімати до 4 тисяч на місяць дозволять користувачам WebMoney
Інші останні Економічні новини
Нацбанк України вніс до положення "Про електронні гроші в Україні" кілька поправок. Ці положення передбачають запровадження спецкарти номіналом 500 грн.

Користувач зможе щомісячно використовувати до 8 таких карт, а загальна сума, яку можна буде зняти з WebMoney, становитиме, відповідно, не більш як 4 тис грн на місяць, передає "Ура-Інформ".

Емітент віртуальних грошей або його агент, згідно з повідомленням НБУ, може приймати від фізосіб гроші, зараховані на чіпах у цих картах, або в картах з доступом до "електронних" грошей до пам'яті комп'ютера, а також в обмін на гроші, що видаються через банкомат.

Варто зазначити, що користувачі не зможуть перекладати "електронні" гроші один одному, використовуючи згадані карти для поповнення рахунку.

Фахівці вважають, що НБУ хоче скористатися проблемною ситуацією, що склалася з WebMoney. Так відомство зможе контролювати всіх осіб, які використовують платіжну систему.

Крім того, НБУ створить незручності особам та компаніям, що мають щомісячні платежі, що перевищують 4 тис грн.

Нагадаємо, 11 червня у столичному офісі системи інтернет-розрахунків WebMoney.UA пройшов обшук та були заблоковані рахунки на 60 мільйонів гривень.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 855 | Додав: adminA | Теги: 4 тисяч на місяць, користувачам WebMoney | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]