Пт, 2024-03-29, 17:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:30
Знищити ізраїльське судно Іран планував в Суецькому каналі
Інші останні Новини світу

Двоє громадян Єгипту звинувачуються в тому, що за завданням іранських спецслужб вони планували знищити ізраїльське судно в Суецькому каналі. За цю роботу їм обіцяли заплатити 50 мільйонів єгипетських лір (близько 8 мільйонів доларів), повідомляє в суботу, 24 березня, NEWSru.co.il з посиланням на єгипетське видання "Аль-Ахрам".

За даними газети, заарештовані - Сулейман Різек Абдель Разек і Саламі Ахмед Саламі - були найняті ворожим шиїтським агентом з тим, щоб знайти виконавця для скоєння теракту.

Вони запропонували якомусь Мухаммеду Захрі, нещодавно звільнився з місць ув'язнення, 50 мільйонів єгипетських лір. Гроші повинні були передати виконавцю після того, як судно було б підірвано. Обидва заарештованих заперечують свою причетність до спроби організації теракту.

Видання відзначає, що недавно Суецьким каналом пройшли два ізраїльських ракетних катера. У ЦАХАЛі підтвердили цей факт, уточнивши, що катера "Лаав" і "Яффо" прибули в Порт-Саїд разом з французьким військовим кораблем і приєдналися до групи суден. Вони пройшли через Суецький канал через 14 годин після отримання офіційного дозволу на прохід від єгипетської влади.

Раніше повідомлялося, що офіційний Ізраїль помститься Ірану за лютневі вибухи в Таїланді, незважаючи на те, що Тегеран заперечує причетність до них.

Нагадаємо, 13 лютого сталася серія вибухів біля посольств Ізраїлю в Індії та Грузії.

В Індії в результаті вибуху був поранений співробітник посольства Ізраїлю. Бомба, встановлена ​​в автомобілі, який возив співробітника посольства Ізраїлю в Тбілісі, була знешкоджена.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1011 | Додав: adminA | Теги: Суецькому каналі, Іран планував знищити ізраїльське с | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]