Пт, 2024-04-19, 02:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:04
Зняли фільм про подорож на мотобайках у Західній Україні
Інші останні Новини з регіонів України

Вийшов трейлер фільму "Dustards" про мандрівку на мотоциклах Західною Україною. Режисером стрічки став Стас Гуренко, пише Cultprostir.

Це перший повнометражний документальний фільм, знятий на основі реальної мотоподорожі, за яку знімальна група подолала 1800 км. Її героями стали четверо друзів – Сергій Dozer, Володимир Черемис, Ігор Богданович та Олександр Попко, якому належить ідея проекту. За словами творців картини, вона розповідає про діалог людини з природою і демонструє цінність чоловічої дружби.

Фільм знімали минулим літом у Карпатах. "Дощ, спека, пил, втома, недостача сну – це мала частина того, що було в нашій подорожі. Але ті емоції, котрі особисто я пережив і продовжую відчувати, працюючи над фільмом, для мене стали головною мотивацією і натхненням для роботи. І ще, мені здається, кожна людина, котра живе в Україні і за її межами, повинна знати, на якій дивовижній землі ми живемо", – каже режисер Стас Гуренко.

Саундтреком до стрічки стала пісня "Дорога" чернівецького музиканта Sasha Boole.

У березні "Dustards" вирушає на європейські фестивалі. Українська прем’єра фільму відбудеться у квітні 2016 року.

Нагадаємо, у 2016 році на екрани може вийти вісім нових українських фільмів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 813 | Додав: adminA | Теги: подорож на мотобайках, фільм, Західна Україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]