Вт, 2024-04-23, 23:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:26
Зняв кліп за участю інопланетянина DZIDZIO. ВІДЕО
Інші останні Культурні новини

Дзідзьо дуже любить дивитися фантастику, і вірить, що ми не одні у Всесвіті. Дзідзьо, Лесик і Юлик познайомилися з Марсиком, і тепер у Дзідзьо є новий друг з космосу, у якого він розпитує все про майбутнє, про те, як все влаштовано в космосі, пише Tabloid.

Міжпланетна дружба перетворюється на "любовний трикутник", коли між Дзідзьо і Марсиком виникає симпатія і ревнощі до чарівної музи групи DZIDZIO Наді.

Всі інтриги група DZIDZIO разом з режисером Сергієм Ткаченком розкриває в новому кліпі. Ідеєю кліпу "MARSIK" є кумедна пародія на голлівудські фільми, яка справляє враження, ніби глядач гортає глянцевий журнал і переглядає постери фільмів.

Пісня "MARSIK" написана українською та англійською мовами Дзідзьо у співавторстві з давнім другом групи "Вовою зі Львова", попередньою спільною роботою яких була пісня "Павук".

Для образу Марсика команда гримерів виготовляла з особливого латексу в спеціальній печі по зліпках обличчя і рук актора маску і рукавички, які мали випікатися і застигати близько 10 годин. Зйомки кліпу тривали майже добу.

Раніше нові кліпи випустили "Океан Ельзи", "Воплі Відоплясова", "Антитіла", ТНМК, "5'nizza", Ярмак, "Друга ріка" і дует Zapaska.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 741 | Додав: adminA | Теги: Dzidzio, кліп за участю інопланетянина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]