Чт, 2024-03-28, 12:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:03
Знову чули постріли у Краматорську, збито безпілотник
Інші останні Надзвичайні новини

Близько 8:10 у середу, 11 лютого краматорчани знову почули гул і постріли. Цього разу, щоправда, одиночні, не такі, як були напередодні, 10 лютого, пише сайт Краматорська 0624.

У соцмережах стала ширитися інформація про обстріл аеродрому – але у штабі АТО обстріл аеродрому й міста не підтверджують.

Як стало відомо, українським військовим вдалося збити черговий ворожий безпілотник.

10 лютого бойовики обстріляли Краматорськ з Горлівки. Раніше в АТЦ повідомили, що при цьому використовувалися касетні снаряди з суббоєприпасами підвищеної дальності "Торнадо", був обстріляний штаб АТО, а потім житлові будинки міста. Пізніше в Генштабі повідомили, що обстріл вівся з використанням РСЗВ "Смерч".

За останніми даними, внаслідок артилерійського обстрілу Краматорська, зокрема житлових кварталів та головного штабу АТО, загалом постраждало 64 особи (29 військових та 35 цивільних). З них 16 людей загинуло. Серед тих, хто залишився живим, 10 – важкопоранені. За даними СБУ, кількість пошкоджених обстрілами будинків сягає 41.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 787 | Додав: adminA | Теги: Краматорську, збито безпілотник, постріли | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]