Чт, 2024-04-25, 21:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:22
Знову спіткала невдача короля Іспанії. Цього разу впав і розбив носа під час оглядин військ
Інші останні Новини Європейського Союзу
Іспанський король Хуан Карлос сьогодні під час відвідування генерального штабу збройних сил спіткнувся, впав і сильно забив носа.

За даними видання El Mundo, нещасний випадок стався у той момент, коли король закінчив огляд військ і прямував до преси, передає "Интерфакс".

Незважаючи на травму, король не залишив будівлю генерального штабу і взяв участь у засіданні, влаштованому начальником генерального штабу адміралом Фернандо Гарсія Санчесом.

Пізніше сьогодні в іспанського короля запланована зустріч з головою ради міністрів Італії Маріо Монті.

Останнім часом Хуану Карлосу не щастить - він зазнав цілої низки невдач.

У листопаді минулого року король з'явився на офіційній зустрічі з новими послами Судану, Бельгії, Малайзії, Індії та Кіпру із синцем під оком і розбитим носом. Як пояснив 73-річний монарх, травми він отримав у королівській резиденції, вдарившись об одвірок.

У квітні цього року йому зробили четверту від 2010 року операцію. Він пошкодив стегно у двох місцях на сафарі в Ботсвані, ще й довелося також вибачатися перед іспанцями й втратити посаду в організації WWF (Фонд дикої природи).

У квітні старший онук Хуана Карлоса, 13-річний Феліппе Хуан Фройлан, під час занять стрільбою випадково вистрілив собі в ногу з гвинтівки.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1010 | Додав: adminA | Теги: впав і розбив носа, короля Іспанії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]