Пт, 2024-03-29, 10:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:11
Зображення нового покоління легендарного спорткара Dodge Viper у Мережу потрапили
Інші останні Новини світу
За день до світової прем'єри нового покоління легендарного спорткара Dodge Viper, який тепер продаватиметься під ім'ям SRT Viper, в Мережу потрапили зображення новинки. Якість знімків залишає бажати кращого, бо їх вирізав з відеоролика невідомий добродій, пишуть "Автоновости".

Втім, навіть за такими зображеннями фанати Viper можуть зробити перші висновки про дизайн новинки. Дебют автомобіля відбудеться на автошоу в Нью-Йорку, що відкривається сьогодні вночі.

Треба визнати, що Viper почав виглядати більш сучасно, але не втратив старої харизми. Нагадаємо, що легенду американського автопрому з почестями відправили на спочинок в 2010 році, але буквально за пару днів після "смерті" почалися розмови про його воскресіння в новій подобі.

Через деякий час було представлено оновлений логотип, а натхненником дизайнерів, які створювали зовнішність новинки, кажуть, став образ голої жінки на пляжі.

За попередньою інформацією, під капотом STR Viper буде розташовано десятициліндровий 8,4-літровий двигун. Одним з варіантів трансмісії стане механічна 6-ступінчаста коробка передач, що засвітилася раніше на тізері салону новинки. Творці STR Viper впевнені в тому, що їхній автомобіль зможе відібрати клієнтів у головного конкурента - Chevrolet Corvette - а також відкусити шматок пирога у Ferrari, Porsche і Lamborghini на американському ринку.

Зазначимо, у червні 2009 року американський автоконцерн Chrysler (йому належить Dodge) й італійська автомобільна компанія Fiat завершили операцію зі злиття. Згідно з підписаними угодами, 20% американської компанії переходить до Fiat, нова спільна компанія називатиметься Chrysler Group LLC. Серед решти акціонерів - уряди США і Канади, а також фонд профспілки працівників автомобільної промисловості США.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 927 | Додав: adminA | Теги: зображення нового покоління, мережу, спорткара Dodge Viper | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]