Сб, 2024-04-20, 08:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:26
"Золото" чемпіонату Європи з вільної боротьби виграла українка Синишин
Інші останні Спортивні новини

У третій день чемпіонату Європи з вільної боротьби у Белграді (Сербія) на вищу сходинку п'єдесталу піднялася українка Наталія Синишин . У фіналі вагової категорії до 55 кг львів'янка перемогла досвідчену Софію Матссон зі Швеції. Бронзовими призерами у цій вазі стали росіянка Марія Гурова і румунка Ана Марія Павал .

Про це повідомляє Укрінформ.

Ще одну медаль - срібну - до скарбнички збірної України додала львів'янка Алла Черкасова , яка поступилася у вирішальній сутичці шведці Анні Йоханссон . Третє місце у категорії до 67 кг посіли Надія Семенцова (Азербайджан) і Джанан Манолова (Болгарія).

В активі українських борців у сербській столиці вже 6 нагород. У перші два дні чемпіонату золоті медалі здобули львів'янка Людмила Балушка (48 кг) і одеситка Ганна Василенко (59 кг). Володарями "срібла" стали борець з Житомира Валерій Андрейцев (96 кг) і львів'янка Олександра Когут (51 кг).

У п'ятницю на борцівському помості Україну представлятимуть львів'янка Юлія Остапчук (63 кг), сумчанка Катерина Бурмістрова (72 кг) і дніпропетровець Джамбула Цотадзе (84 кг).


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1113 | Додав: adminA | Теги: золото, вільна боротьба, українка Синишин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]