Пт, 2024-03-29, 08:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:27
Зона АТО: найгарячіше біля Авдіївки та Широкиного. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу в районі проведення антитерористичної операції бойовики 61 раз відкривали вогонь по позиціях сил АТО: 38 разів - на Донецькому, 20 - на Маріупольському і тричі - на Луганському напрямках. Про це сьогодні зранку, 4 липня, прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

На Донецькому напрямку під вогонь з 122-мм артилерії потрапили українські опорні пункти в Пісках і Зайцевому. Із заборонених мінськими угодами 120-мм мінометів бойовики били в Авдіївці та Новгородському. Під обстріл з гранатометів потрапили українські позиції в Мар'їнці, Луганському, Пісках і Троїцькому.

На Маріупольському напрямку найгарячіше було під Широкиним. Тут бойовики застосували 122-мм артилерію, 120- і 82-мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Також з мінометів 120 мм калібру терористи стріляли по Водяному і Красногорівці.

На Луганщині бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї по українських позиціях поблизу Новоалександрівки і Новотошківського.

Нагадаємо, 29 червня на ділянці Бахмут - Дебальцеве відбувся 10-годинний бій: окупанти зазнали серйозних втрат.

28 червня в результаті операції українських розвідників взято в полон 8 бойовиків.

Раніше українські військові розповіли, як окупанти маніпулюють режимом тиші.

А в штабі АТО повідомили про посилення обстрілів. "Інтенсивність вогню можна порівняти із ситуацією станом на серпень 2015 року", - зазначили там 23 червня.   

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 793 | Додав: adminA | Теги: Широкине, зона АТО, Авдіївка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]