Пт, 2024-03-29, 17:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:54
Зраджують для "естетики" чоловіки, а жінки "клюють" душевні якості коханця
Інші останні Новини світу науки і технологій
Психологія "зрадника" і "зрадниці" відрізняються. Винна в цьому частково природна жіноча емоційність і сприйнятливість.

Як правило, якщо чоловіки зраджують, то з більш привабливою, ніж постійна партнерка, жінкою. Ця привабливість може бути більш або менш суб'єктивною, але з точки зору зрадника, коханка майже завжди гарніша, стрункіша, молодша за дружину, передає Tata.ru.

За словами психолога Олени Морозової, жінки, зраджуючи постійному партнерові, "клюють" на душевні якості коханця. Їй завжди здається, що коханець більш чутливий, уважний, романтичний, надійний і т.д. Коханцеві практично ніколи не цікаво, чим чоловік краще його самого. Тобто йому, звичайно, приємно чути від жінки, що саме він, коханець, і є Справжній Чоловік, але сам він не стане розшукувати фотографію чоловіка в соціальних мережах і вивчати його френдстрічку.

Жінці ж неодмінно треба переконатися, що вона краща. Після чого всі її очікування від чоловіка починають будуватися саме на цьому переконанні: "Я краща". Коханець, звичайно, цю теорію із задоволенням підтримує. Саме в силу такого критерію вибору коханки, як зовнішня привабливість, для чоловіків коханка - це спосіб піти від суворої реальності, сірості, повсякденності, такий-собі оазис у пустелі, спосіб розслабитися, отримати естетичне задоволення. Саме тому коханку, яка прагне перетворитися на дружину, прийнято часто кидати.

Для жінки коханець - це принц на білому коні. Він надійніший, романтичніший, сильніший, а отже мусить її життя перетворити на казку. Тобто жінці хочеться потрапити в казку, тільки по-справжньому, надовго, а ще краще - назавжди. Тому рано чи пізно вона починає замислюватися про те, щоб кинути свого законного чоловіка.

Більш того, вона радісно повідомляє про це коханцеві, сподіваючись почути, що він кидає свою дружину. Ось тут і відбувається зіткнення інтересів. Про те, що сама принцеса в цьому випадку автоматично переходить у розряд нечупар, жінка не замислюється.

Коханець впирається і воз'єднуватися з музою не бажає. Часто коханка, що претендує на роль дружини, вирішує самостійно звільнити коханого від пут шлюбу і вступає в полеміку з його дружиною. Результат - на місці двох досі мирно існуючих осередків суспільства - згарище.

Зазначимо, команда британських дослідників провела низку експериментів, в ході яких було встановлено, що представників сильної статі можна змусити розповісти про любовні пригоди. Причому вони й не знатимуть, що зізналися у своїх гріхах.

У 2007 році дослідження показало, що приблизно кожна третя жінка зраджувала свого постійного партнера з колегами по офісу, проте лише 7% підозрюють свого чоловіка або друга в інтрижках на робочому місці.

У жінок притому менше шансів бути ошуканою, але тільки за умови, якщо партнер дуже розумний. Річ у тім, що чоловіки з високим інтелектуальним рівнем менше схильні до подружніх зрад. Цей факт встановила наукова група зі знаменитої Лондонської школи економіки цієї весни.

Разом з тим, якщо зрада сталася в публічній сім'ї, це може спричинити проблеми в кар'єрі. І це не висновок плодовитих на відкриття британських науковців, це показує життєва практика.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 1036 | Додав: adminA | Теги: а жінки, естетики, душевні якості коханця, чоловіки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]