Пт, 2024-04-19, 18:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:40
Зростає кількість "офіційних" мільйонерів у Києві - тепер їх більш ніж тисяча
Інші останні Економічні новини
За даними ДПС у Києві, станом на 1 жовтня кількість громадян, які мають дохід понад мільйон грн, становила 1014 осіб. У своїх деклараціях про майновий стан і доходи вони задекларували 5 млрд 81 млн грн доходу та сплатили понад 234 млн грн податку на доходи фізичних осіб, передає "Кореспондент".

У порівнянні з минулим роком, офіційних столичних мільйонерів побільшало на 287 осіб. Згідно із поданими деклараціями, доходи зазначеної категорії громадян зросли на 600 млн грн.

Всього з початку року кияни подали 64 413 декларацій із загальною сумою 10,4 млрд грн задекларованого доходу. У бюджет сплачено 352 млн грн податків.

Раніше повідомлялось, що найактивніше у країні платять податки іноземці, тоді як вітчизняний бізнес - чемпіон з ухилення від фіскального навантаження.

У квітні дохід більш ніж мільйон гривень задекларували лише 170 киян.

Від початку поточного року понад 21,6 тис громадян подали декларації про майновий стан і доходи, сплативши до бюджету понад 54 млн грн податку.

Слід зазначити, що Державна податкова служба України має намір реалізувати ідею обслуговування фізичних осіб-мільйонерів у Центральному офісі великих платників податків у 2014 році.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 945 | Додав: adminA | Теги: Києві, більш ніж тисяча, офіційних мільйонерів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]