Пт, 2024-04-19, 04:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:54
ЗСУ попередили диверсію на складах боєприпасів на Харківщині
Інші останні Кримінальні новини

Сьогодні, 26 грудня, близько 03.00 на складах зберігання боєприпасів, розташованих неподалік від міста Балаклія Харківської області, була здійснена спроба диверсії. Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу Збройних сил України на своїй сторінці у Facebook.

"Умілими діями командування і особового складу підрозділу диверсія не була допущена. Ситуація контролюється, на місце події з метою з`ясування причин та обставин вирушила комісія на чолі із заступником начальника Генерального штабу Збройних сил України", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 29 жовтня у Сватовому на території складу ракетно-артилерійського озброєння Міністерства оборони України, де зберігалося близько 3 тис. 132 тонн боєприпасів, виникла пожежа з подальшою детонацією і розльотом осколків боєприпасів. Жертвами інциденту стали 4 людини: троє військовослужбовців і місцева жителька. Також кілька людей отримали поранення.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 712 | Додав: adminA | Теги: диверсія, зсу, склади боєприпасів, харківщина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]