Чт, 2024-03-28, 16:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:22
Зубами розриваючи американців, Стівен Сігал рекламуватиме російські кулемети
Інші останні Новини російської федерації
Російська влада може запропонувати відомому американському кіноакторові Стівену Сігалу взяти участь у рекламі за кордоном стрілецької зброї виробництва заводу імені Дегтярьова, повідомив віце-прем'єр РФ Дмитро Рогозін, передає "Інтерфакс-Україна".

"Сьогодні в гостях у Дегтярьовського заводу відомий актор, який грав багато різних ролей, пов'язані з боротьбою з терористами - Стівен Сігал. Ми з акціонером заводу зараз обговорювали можливість того, щоб на зовнішніх ринках при демонстрації переваг російської зброї залучити, зокрема, пана Сігала для цієї роботи з тим, щоб просувати ваш бренд на зовнішньому ринку, на міжнародних великих виставках, показувати в порівнянні з найкращими зразками американської і, в цілому, західної зброї", - сказав він, виступаючи перед колективом підприємства.

Рогозін підкреслив, що в останні роки на заводі імені Дегтярьова помітно зріс рівень виробництва і була відновлена серйозна продуктова "лінійка".

"Ви готові битися зубами й інтелектом з американцями, і якщо американці готові вас рекламувати і підтримувати - це говорить багато про що, говорить про те, що ми вчимося працювати на ринках боротьби корпорацій новими методами", - відзначив заступник голови уряду РФ.

За його словами, на нараді, яке пройде на заводі імені Дегтярьова, будуть розглянуті перспективи розвитку виробництва стрілецької зброї і збільшення оборонного замовлення цього підприємства. "Ми повинні з вами не те щоб утримувати друге місце з експорту зброї в світі, а в перспективі зайняти перше місце, в тому числі захопити ринок стрілецької зброї і ринок боєприпасів. Я впевнений, ви можете це зробити", - підкреслив Рогозін.

У квітні Сігал приїжджав до Росії. Як сказала голлівудська зірка бойовиків, "щоб зустрітися з другом Путіним". Ба більше, він додав, що "сам бачив, як Володимир Путін прийняв країну, яка була просто в катастрофічних умовах, і зробив з неї країну з великою економікою, де практично немає безробіття. Треба сказати, що росіяни - квітуча нація, люди тут справді добре живуть. І це заслуга Путіна".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 946 | Додав: adminA | Теги: російські кулемети, Стівен Сігал, реклама | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]