Чт, 2024-04-18, 10:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:37
Зухвалий напад на інкасаторів у Дніпрі: двох убили, гроші забрали
Інші останні Кримінальні новини
У Дніпропетровській області між містами Кривий Ріг та Апостолове на узбіччі автодороги виявлено інкасаторський автомобіль, в якому знайдено вбитими водія та інкасатора.

Другий інкасатор з автомобіля зник, передає "Інтерфакс-Україна" з посиланням на начальника центру зв'язків із громадськістю Головного управління МВС у Дніпропетровській області Олексія Щербатова.

"Інкасатор, якого розшукують, озброєний. З машини зникло близько 500 тис грн", - розповів він.

За словами Щербатова, інкасаторську машину, що стояла на узбіччі траси Кіровоград-Запоріжжя, помітили з іншого інкасаторського автомобіля близько 13.00 у понеділок, 15 липня. Водія та одного з інкасаторів знайшли в салоні мертвими з вогнепальними пораненнями.

Міліція вживає заходів із затримання зниклого інкасатора і з'ясовує обставини того, що сталося. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство).

Нагадаємо, всього кілька днів тому, 12 липня, в Миколаєві скоєно збройний напад на інкасаторський автомобіль Укрпошти. В результаті загинули три людини. Нападникам вдалося застрелити водія машини Укрпошти. Однак інкасатор відкрив у відповідь вогонь, поранивши одного з нападників. Другий спробував втекти, але був застрелений інкасатором.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 956 | Додав: adminA | Теги: Дніпрі, напад, гроші забрали, двох убили, інкасаторів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]