Сб, 2024-04-20, 08:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:26
Звели 90% перших ліній фортифікаційних споруд на Донбасі
Інші останні Надзвичайні новини

Готовність першої і другої ліній фортифікаційних споруд у Донецькій та Луганській областях становить близько 90%.

Про це повідомив віце-прем’єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка, повідомляєУНН.

Таких результатів вдалось досягти завдяки злагодженій співпраці та єднанню зусиль спеціалістів з усієї країни.

“На сьогоднішній день у нас є чітке розуміння і співпраця всіх областей у Донецькій і Луганській областях. Близько 14 тис. вагонів прийшло з усієї України в Донецьку та Луганську область із матеріалами для облаштування цих фортифікаційних споруд. Це ліс, бетон та інші матеріали”, — зазначив Зубко.

Зводяться фортифікаційні споруди на лінії розмежування АТО у Донецькій області і силами підрядних організацій ПАТ “ХК “Київміськбуд”.

До кінця року на будівництво “Європейського валу” в Державному бюджеті передбачено 300 млн грн. На ці гроші до 1 вересня заплановано облаштування 385,7 кілометрів протитанкових споруд, 90 кілометрів огорож, 7 опорних пунктів контрольно-слідової смуги, 214 кілометрів контрольно-слідової смуги і 214,5 кілометрів рокадної дороги.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 850 | Додав: adminA | Теги: донбасі, 90% перших ліній фортифікаційних сп | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]