Чт, 2024-03-28, 21:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:41
Звільнення від румунів Одеса "святкує" бійками. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

В неділю 10 квітня 2016 року під час відзначення 72-ї річниці визволення Одеси від румунських окупантів сталися сутички, є затримані. Про таке повідомляє УНІАН.

Зокрема, під час урочистостей на Алеї Слави сталися сутички між так званими "куликівцями" та проукраїнськими активістами. Проросійськи налаштовані одесити поклали до монумента квіти, обгорнуті георгіївськими стрічками. Це обурило представників патріотичних організацій міста. Люди почали зривати російську атрибутику і з самих "куликівців". Зчинилася бійка.

Правоохоронці створили кордон між опонентами. Кількох людей з обох боків затримали. За інформацією поліції, у місті мали місце й інші провокації. До монумента Невідомому матросу хтось поклав букет, перев'язаний стрічкою у кольорах російського прапора. Квіти одразу прибрали.

Окрім цього, за інформацією місцевих Інтернет-видань, поліцейські та нацгвардійці запобігли ще одній масовій бійці біля Будинку профспілок. За допомогою кийків та сльозогінного газу правоохоронці відбили наступ на прихильників Росії з боку радикально налаштованої молоді.

Як повідомили у відділі комунікацій ГУ Нацполіції в Одеській області, двох учасників бійки доставлено до Приморського відділення поліції.

"Конфлікт між опонентами продовжився на Лідерсівському бульварі, прилеглому до парку Шевченка. Затриманих тут не було", - зауважили у відділенні.

Нагадаємо, в п'ятницю, 8 квітня 2016 року, на судовому засіданні по "справі 2 травня" підполковник міліції В'ячеслав Ташматов, котрий на початку 2014 року був начальником міліції громадської безпеки УВС міста Одеси, дав ключові покази щодо лідера одеських "тітушок" на прізвисько "Капітан Какао". Ним є колишній співробітник міліції Сергій Долженков, син тепер вже також колишнього ректора Одеського університету внутрішніх справ.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 771 | Додав: adminA | Теги: звільнення, румуни, бійки, Одеса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]