Чт, 2024-04-18, 17:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:57
Звинувачення Тимошенко - "за межами здорового глузду" - Батьківщина
Інші останні Політичні новини
новости УкраиныВ партії "Батьківщина" вважають замовною заяву генерального прокурора України Віктора Пшонки про причетність екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко до організації вбивства колишнього депутата парламенту, донецького бізнесмена Євгена Щербаня. Про це йдеться в заяві "Батьківщини", розміщеній на сайті партії, повідомляють Новости Украины сайту segodnya.ua.

У заяві наголошується, що "влада перейшла всі межі здорового глузду і досягла дна правового нігілізму та морального падіння".

У "Батьківщині" вважають, що заяви генерального прокурора пов'язані із очікуваним рішенням Європейського суду з прав людини у справі Тимошенко.

"Розуміючи, що в брудних порожніх справах проти Юлії Тимошенко найближчим часом поставить крапку Європейський суд з прав людини, поплічники Януковича пішли на зухвалий і брехливий відчайдушний крок", - заявили в опозиційній партії.

18 січня генеральний прокурор Віктор Пшонка заявив, що Генеральна прокуратура України закінчила розслідування кримінальної справи щодо вбивства у 1996 році Євгена Щербаня і що підозрюваними в організації цього злочину є екс-прем’єр-міністри України Юлія Тимошенко і Павло Лазаренко.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1060 | Додав: adminA | Теги: звинувачення Тимошенко, Батьківщина, за межами здорового глузду | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]