Сб, 2024-04-20, 02:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:32
1200 міжнародних спостерігачів за місцевими виборами зареєструвала ЦВК, серед них - дружина Більдта
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Центральна виборча комісія України зареєструвала спостерігачів за місцевими виборами в Україні від Європарламенту. Відповідну постанову від 17 жовтня 2015 за №467 оприлюднено на сайті ЦВК.

Серед спостерігачів, яких зареєструвала ЦВК, глава комітету парламентського співробітництва між Україною та ЄС, заступник голови комітету закордонних справ ЄС, Андрій Пленковіч, і дружина колишнього міністра закордонних справ Швеції Карла Більдта, євродепутат Анна Марія Корацца.

Також у переліку депутатів ЄП, які приїдуть в Україну - Роберт Анджей Голанські, Вінченцо Греко, Міріам Бріжітт Гуанаре, Кая Каллас, Жульєн Крампе, Лорен Петер, Карл Ерік Марі Домінік Мінер, Клер Міранда Муді, Тоніно Пікула, Юссі Крістіан Халла-Ахо.

Варто відзначити, що на даний момент ЦВК зареєструвала майже 1200 міжнародних спостерігачів за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня цього року.

Найбільшу кількість спостерігачів прислало європейське Бюро з демократичних інститутів і прав людини (БДІПЛ ОБСЄ) - 684.

Зазначимо, станом на 7 жовтня загальна кількість зареєстрованих міжнародних офіційних спостерігачів на місцевих виборах становила 125 осіб.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 847 | Додав: adminA | Теги: дружина Більдта, місцеві вибори, ЦВК, 1200 міжнародних спостерігачів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]