Вт, 2024-03-19, 05:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:34
18 обстрілів, 1 український військовий загинув, двоє поранені - доба в АТО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу бойовики в зоні проведення АТО 18 разів відкривали вогонь, в тому числі зі зброї, забороненої мінськими домовленостями.

Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

В результаті обстрілу один український військовослужбовець загинув, ще двоє отримали поранення.

"Наприкінці доби, практично всю ніч тривало вогневе протистояння у районах Авдіївки та на шахті Бутівка, що на Донецькому напрямку. Російсько-окупаційні угруповання використовували міномети калібру 82 міліметри, гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю. Українські війська асиметрично відповіли ворогу", - йдеться в повідомленні.

На Луганському напрямку бойовики використовували заборонені міномети калібру 82 мм біля Кримського і Трьохізбенки. Близько 22:00 терористи випустили 6 мін калібру 120 мм по позиціях ЗСУ в районі Новотошківського.

На Приморському напрямку бандити били з мінометів і гранатометів по українських укріпленнях в Новомихайлівці, Чермалику та Водяному. Крім того, ввечері, в результаті гранатометного обстрілу українського опорного пункту в районі Талаківки двоє військових отримали поранення.

"Ввечері і вночі на більшість обстрілів ворога сили АТО відповідали щільним вогнем. Нерідко наша відповідь була досить агресивною і мала для противника фатальні наслідки", - наголошується в повідомленні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 712 | Додав: adminA | Теги: 18 обстрілів, доба АТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]