Чт, 2024-03-28, 13:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:38
200 осіб у Житомирі прийшли на "гастролі" Саакашвілі
Інші останні Новини з регіонів України

У Житомирі 28 лютого 200 осіб взяли участь в антикорупційному форумі, ініціатором якого виступив "Рух за очищення", передає УНІАН.

Зокрема у зібранні взяли участь представники партії "Демократичний Альянс", рухів "Чесно", "Автомайдан-Житомир", громадянської платформи "Нова країна", Студії журналістських розслідувань "Чорне і Біле", Інституту розвитку міста, Житомирської асоціації суб’єктів малого та мікропідприємництва, а також звичайні громадяни різного віку.

Також у заході взяли участь ініціатор руху, голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі, лідер партії "ДемАльянс" Василь Гацько, співачка, громадський діяч Руслана Лижичко.

У виступах учасники заходу наголошували на необхідності боротьби з корупцією в Україні. Як прозвучало на форумі, створена громадська коаліція під назвою "Рух за очищення" ставить собі за мету "оновити країну, ліквідувавши причини корупції та змінивши корумповані політичні еліти".

У своєму виступі на форумі Саакашвілі різко розкритикував дії нинішнього уряду.

Нагадаємо, перший антикорупційний форум відбувся 6 грудня 2015 року в Одесі.

$IMAGE2$

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 538 | Додав: adminA | Теги: 200 осіб, гастролі Саакашвілі, Житомир | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]