Чт, 2024-04-25, 16:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:46
20-річчя група "Друга ріка" відсвяткує концертом із народним оркестром
Інші останні Культурні новини

Група "Друга ріка" репетирує програму з Національним академічним оркестром народних інструментів. Їхні спільні концерти заплановані на 13-14 травня в Національній опері України. Про це розповів в інтерв'ю Cultprostir лідер групи Валерій Харчишин.

"Гурту цього року виповнюється двадцять років, і, напевно, найпростіше було б дати п'ять-шість великих ювілейних концертів по країні. Ми цього робити не будемо. Не будемо грати з симфонічним оркестром, як це модно зараз. Ми зіграємо з народним оркестром", - сказав Харчишин.

"Друга ріка" ґрунтовно підійшла до процесу репетицій. Вони тривають вже зараз, за два місяці до концертів. За словами Харчишина, поп- і рок-виконавці, які співпрацюють з оркестрами, зазвичай так не роблять, зустрічаючись лише перед виступами.

"Дуже незвично звучить. Стандартні пісенні форми, але зіграні на бандурах, цимбалах і так далі. А коли ця величезна брила ще й окроплює зверху металофончиком, це приголомшує. Починаєш відчувати себе композитором Максимом Березовським", - поділився враженнями від процесу підготовки фронтмен гурту "Друга ріка".

Нагадаємо, раніше "Друга ріка" зняла кліп про хамів у міліцейській формі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 848 | Додав: adminA | Теги: концертом, 20-річчя, народним оркестром, група Друга ріка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]