Чт, 2024-03-28, 10:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:24
20-річна спільниця переховувала у себе вбивцю маріупольського міліціонера
Інші останні Кримінальні новини

У Донецькій області затримали спільницю Миколи Гриненка, підозрюваного в розстрілі правоохоронців увечері 23 лютого в Маріуполі.

Про це написав у Facebook начальник ГУ МВС в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"Про "бойову подругу" Гриненка. Микола Гриненко, що вчинив вбивство співробітника "Сокола" в лютому і має відношення до підриву з/д мосту в Маріуполі в грудні минулого року, після втечі з місця вбивства правоохоронця, межі міста не полишав. Останнє укриття - приватний будинок в Іллічівському районі - в довгострокове користування, використовуючи конспіративні методи, йому надала громадянка С., 1995 року народження, мешканка Маріуполя", - написав Аброськін.

За його словами, в ході оперативно-розшукових заходів встановлено, що згадана громадянка за наказом представника розвідки бандформування "ДНР" прибула в кінці грудня минулого року до Маріуполя. Метою її перебування в місті були збір і передача інформації про ЗСУ.

На початку березня вона отримала наказ з тимчасово окупованої бойовиками території Донецька - забезпечити житлом і продуктами харчування представника терористичної "ДНР".

"За кілька днів до неї прийшла "літня жінка", що назвала пароль. Громадянка С., впустила в будинок "жінку" - як виявилось, переодягнутого Миколу Гриненка. Він, аж до моменту самогубства, переховувався в її будинку. Від Гриненка громадянка С. і дізналася, що він в розшуку за вбивство працівника міліції", - уточнив Аброськін.

Він також зазначив, що громадянка С. затримана в порядку статті 208 КПК України.

Слідство триває.

Нагадаємо, що 23 лютого у Маріуполі під час бойового зіткнення з Гриненком було важко поранено трьох співробітників міліції, один з них помер в лікарні. Також загинув спільник Гриненка. Міліція Донецької області оголосила винагороду в 100 тисяч гривень за інформацію про розшукуваного Миколу Гриненка.

27 березня під час затримання він застрелився.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 869 | Додав: adminA | Теги: вбивцю маріупольського міліціонера, 20-річна спільниця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]