Чт, 2024-04-25, 12:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:30
245 патрульних поліцейських у Полтаві склали присягу. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

Сьогодні, 5 березня, в Полтаві на площі перед облдержадміністрацією патрульні поліцейські склали присягу.

У церемонії взяли участь прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, голова ОДА Валерій Головко та інші посадові особи, передає УНІАН.

Виступаючи перед присутніми, Аваков заявив, що присягу сьогодні склали 245 осіб, 36 з яких служили в зоні проведення антитерористичної операції.

У свою чергу Яценюк зазначив, що 20% з нових патрульних поліцейських Полтави - це жінки і привітав їх з 8 березня.

Він також попросив полтавців підтримати нову патрульну поліцію.

"Полтава - 16-е місто, де починає працювати нова патрульна поліція. Патрульна поліція - це нова культура спілкування з людьми і нова норма відповідальності перед людьми" - сказав Яценюк.

Також Яценюк і Аваков вручили 50 співробітникам поліції сертифікати на квартири. Після церемонії прийняття присяги прем'єр і міністр ознайомилися з технікою, виробленою АвтоКрАЗом, яка використовується в зоні АТО.

Відзначимо, державне агентство лісових ресурсів пропонує органам влади створити в структурі відомства мисливську службу за прикладом Національної поліції і рибного патруля, який створюється з ініціативи Державного агентства рибного господарства.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 881 | Додав: adminA | Теги: 245 патрульних поліцейських, Присяга, полтава | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]