Пт, 2024-03-29, 11:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:12
323 населених пункти в Україні знеструмила негода
Інші останні Прогноз погоди

Сьогодні вночі в результаті несприятливих погодних умов (дощ, сильні пориви вітру), через спрацювання автоматичних систем захисту ліній електропередач, сталося знеструмлення 323 населених пунктів у п'яти областях України.

Як повідомляє прес-служба МНС України, у Житомирській області без електропостачання залишилися 164 н.п, у Київській - 90, Рівненській - 54, Черкаській - 8, Волинській - 7.

До відновлення енергопостачання населених пунктів залучено бригади обленерго.

Крім того, 20 серпня у Дубровицькому, Зарічненському та Костопільському районах Рівненської області в результаті дощу і поривів вітру були частково пошкоджені дахи 23 приватних житлових будинків та школи.

До аварійно-відновлювальних робіт залучено підрозділи МНС та місцеві комунальні служби.

Протягом 15 серпня в Україні місцями випали місячні норми опадів. Однак зливи, які нині тривають в Україні, не спричинять значного підйому рівня води в річках. Про це розповіла завідувачка сектору підготовки інформації Відділу гідрологічних прогнозів Укргідрометцентру Катерина Стецюра.

Глобальні повені й посухи, локальні смерчі, коли в одному місті одночасно ніби кілька пір року, чимало українців пов'язують із наближенням кінця світу. Науковці - не такі фаталісти, вони виходять не з майбутнього, а з минулого, і роблять метеопрогнози на основі... літописів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Прогноз погоди | Переглядів: 1021 | Додав: adminA | Теги: негода, 323, пункти в Україні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]