Пт, 2024-03-29, 14:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:51
4,5 мільйона кубів газу за "літніми" цінами купили українці
Інші останні Економічні новини

За першу декаду роботи програми "Газовий запас" до неї приєднались 7320 українських родин, які закупили 4,5 млн кубометрів газу. Про це повідомляється на сайті НАК "Нафтогаз України".

"З моменту запуску 23 серпня групою Нафтогаз нового продукту для побутових споживачів "Газовий запас" в рамках акції "Твоя Eнергонезалежність" його придбали вже 7320 українських родин. Загальний обсяг газу, замовлений споживачами на умовах "Газового запасу", становить майже 4,5 млн куб. м", - ідеться в повідомленні.

До програми вже приєднались 18 регіональних газопостачальних компаній, або понад 70% від їх загальної кількості. Наразі тривають переговори з газопостачальниками міста Києва, Одеської, Херсонської, Полтавської і Донецької областей. Нафтогаз сподівається, що вони дозволять своїм клієнтам скористатись перевагами програми "Газовий запас".

Як повідомлялось, продукт "Газовий запас" дозволяє побутовим споживачам придбати заздалегідь необхідні обсяги газу за низькою літньою ціною для використання його протягом опалювального сезону.

Побутовий споживач може закупити на цих умовах до 25 тис. кубометрів газу. Скористатися пропозицією можна до 25 вересня.

Відпускна ціна Нафтогазу газопостачальним підприємствам (газзбутам) у рамках цього продукту становить 4874,42 грн за 1 тис. кубометрів (без ПДВ, а також без урахування вартості транспортування, розподілу і надбавки постачальника).

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 835 | Додав: admin | Теги: Куб, ціни, літні, Українц, і купити, газ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]