Чт, 2024-04-25, 02:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:44
4-ту сесію Ради VIII скликання відкрив Гройсман
Інші останні Політичні новини

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман відкрив 4-ту сесію українського парламенту VIII скликання.

У вівторок, 2 лютого, відкриття сесії відбулося в присутності керівників центральних органів виконавчої влади, яких призначає парламент, голови Нацбанку України Валерії Гонтарєвої та інших, передає "Інтерфакс-Україна".

Також на першому засіданні четвертої сесії був присутній голова делегації німецького Бундестагу у справах ЄС Гюнтер Кріхбаум, а також посол ФРН в Україні Крістоф Вайль.

Перший пленарний тиждень четвертої сесії пройде з 2 по 5 лютого.

Всього заплановано 12 пленарних тижнів, 8 тижнів - робота в комітетах, комісіях, фракціях і групах, 5 тижнів - робота з виборцями, а також 12 годин - запитань до уряду.

Раніше сьогодні після завершення ранкового пленарного засідання спікер закрив 3 сесію Верховної Ради. Перед завершенням сесії парламент попередньо, в першому читанні, затвердив законопроект про внесення змін до Конституції України в частині правосуддя.

На четвертій сесії Верховна Рада може ухвалити його в цілому як закон, для чого буде потрібно не менш ніж 300 голосів народних депутатів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 840 | Додав: adminA | Теги: Гройсман, 4-та сесія Ради VIII скликання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]