Пт, 2024-04-19, 14:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:47
50 гривень за участь у першотравневому мітингу пропонували оператору СТБ
Інші останні Політичні новини

Оператор «Вікон» Олександр Альбінський напередодні першого травня отримав запрошення у мережі «Вконтактє».

 Йому запропонували підробіток: зіграти роль активіста у масовці «лівих» сил, що проводили мітинг у центрі Києва.

До розсилки організаторів платних мітингів у соцмережах інколи потрапляють і медійники. «Мені прийшло «Вконтакте» повідомлення про те, що з 9 годин до 12 за цей мітинг будуть платити 50 гривень», розказав оператор СТБ під час зйомок того самого мітингу. За його словами, чимало людей беруть участь у таких заходах зовсім не через ідейні переконання. Це свідчила і випадкова зустріч «лівих» активістів і представників Самооборони Майдану, які залюбки обмінялися гаслом «Слава – Україні, Героям – Слава!», каже Олександр.

Цього року святкувати Першотравень у центрі Києва відмовилися комуністи, і такої яскравої картинки, як у попередні роки, медійники не отримали. Втім, дехто із прихильників Сталіна й Росії вийшов на вулиці столиці. Журналісту Олексію Сімакову під час зйомок першотравневої демонстрації вручили агітаційну проросійську газету, яка рекламує імперську ідеологію північного сусіда. За його словами, помпезне святкування дня Первого травня – пережиток минулого. Нинішнього року традиційне місце першотравневих гулянь комуністів – Майдан – виявився зайнятий революціонерами, байдужими до давнього радянського свята.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 983 | Додав: adminA | Теги: 50 гривень, першотравневому мітингу, оператору СТБ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]