Сб, 2024-04-20, 05:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:39
50 грн і "ві зміжєтє зразуміті, пра ща ґіварить Каралєвська" - запроваджено курси "азіровки"
Інші останні Політичні новини
  Поки оптимісти вчать англійську, песимісти - китайську, а реалісти - автомат Калашникова, українцям пропонують вивчати мову Азіровка. Така пропозиція з'явилася в розділі "Освіта" на одному із сайтів приватних оголошень.

В оголошенні автор пропонує пройти курс з десяти або 25 занять.У першому випадку учням обіцяно знання, які допоможуть зрозуміти, про що говорять українські політики високого рангу, а саме: пан Азаров, пані Королевська, депутати з Партії регіонів, а також Комуністичної партії.

У разі проходження курсу з 25 занять учнів обіцяють навчити спілкуватися на Азіровці. При проходженні повного курсу нададуть можливість зустрічі з носіями цієї мови. Вартість одного заняття - 50 гривень.

"Запраши усіх вівчіті міву, якаю спілкуються украйінські пілітікі вісікаґі ранґу. Прайшавші мінімальній курс з 10 зайняти, ві зміжєтє зразуміті, пра ща ґіварять пан Азарав та пані Каралєвська, а такаж більшість дєпутатів партійі Рєґіанів та Камуністічнайі партійі. А после курсом з 25 зайняти зміжєтє вільна размівляті з німі. Вартість навчання - 50 ґрівєнь за урак. Прі замівлєні півнаґі курсом вам будє надана міжлівість зустрітісь з насіямі Азіравкі та піспілкуватісь з німі, закріпівші усі атрімані знання", - як приклад об'єкта вивчення наводиться текст оголошення самою Азіровкою.

Нагадаємо, в перші дні засідання Верховної Ради 7-го скликання "свободівці" вимагали говорити з трибуни парламенту лише українською мовою, і навіть намагалися через це блокувати трибуну. Ірина Фаріон зробила зауваження Миколі Азарову через його специфічну вимову українських слів. Крім того, Фаріон розповіла, як за допомогою монографій навчить Азарова української.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 964 | Додав: nowyny | Теги: курси азіровки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]